Alanya'da korkutan kaza! Minibüs kontrolden çıkarak...

Alanya'da korkutan kaza! Minibüs kontrolden çıkarak...
Alanya'nın Kargıcak Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında minibüsün takla atması sonucu bir kişi yaralandı. Kazanın detayları haberimizde.

Alanya'nın sakin sokakları, bugün bir trafik kazasıyla sarsıldı. Kargıcak Mahallesi'nde yaşanan üzücü olayda, bir minibüsün takla atarak kaza yapmasıyla bir kişi yaralandı.

Olay yerine ulaşan ilk bilgilere göre, Titan Otel yanında seyir halinde olan bir minibüsün sürücüsü, kontrolü kaybederek refüje çarptı ve ardından takla attı. Kaza anında minibüsteki yolcular büyük bir korku ve panik yaşarken, çevre sakinleri de gürültüyü duyarak olay yerine doğru yönelmeye başladı.

Kaza sonucunda minibüsün içerisinde bulunan bir kişi yaralandı. Yaralının sağlık durumuyla ilgili henüz detaylı bilgi verilmezken, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Kazanın etkisiyle minibüsün çevresinde maddi hasar meydana geldiği gözlendi.

Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde minibüsün hızla ilerlerken kontrolünü yitirdiği ve refüje çarparak takla attığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza hakkında detaylı inceleme başlattı. Kaza nedeninin sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi olup olmadığı araştırılırken, güvenlik önlemleri de alındı.