Alanya Yarın Yeniden Yargılanacak

Alanya Yarın Yeniden Yargılanacak
Alanya yarın yeniden yargılanacak.. Alanya'da yaşayan bazı kişilerin sürekli alışkanlık haline getirerek açtığı bu davalara hukukun ve adaletin savunucusu Türk Hakimlerimizin verdiği HAYIR cevabı maalesef bir türlü ders olmuyor. Alanya Teröre Lanet yürüyüşünden dolayı yarın bir kez daha hakim karşısına çıkacak.
Alanya'da geçen sene düzenlenen Teröre Lanet yürüyüşlerinden dolayı yarın yine bir çok Alanyalı gencimiz hakim karşısına çıkacak. Daha öncede bir çok defa dava edilen gençlerimiz hakim karşısında yargılanmış ve her seferinde haklı görülerek beraat etmişlerdi. Alanya'da yaşayan bazı şahıslar tarafından açılan bu davalar nedeni ile Alanya'lı gençlerimiz 30.09.2016 (Cuma) tarihinde hakim karşısına çıkacak.

Alanyalı bazı vatandaşlar ise sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak; "Alanya uyuma gençlerine sahip çık, Klavye başında herkes vatanı kurtarıyor, Nerdesiniz?  Sesiniz çıkmıyor..
Yarın mahkemede gençlerimizde destek vermek istiyorsanız 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 14:00'de Alanya Adliyesi önünde bekliyoruz. Zaman birlik beraberlik zamanı" dediler.