72 yaşındaki Alman turist Antalya'da kayboldu: Arama çalışmaları sürüyor

72 yaşındaki Alman turist Antalya'da kayboldu: Arama çalışmaları sürüyor
Alanya'da ailesiyle tatil yapmaya gelen ve keşif amacıyla dışarı çıktıktan sonra 3 gündür haber alınamayan 72 yaşındaki Alman kadın turist için ekipler seferber oldu. Ekipler, ormanlık alanda yoğun bir arama çalışması yürütüyor.

Olay, önceki akşam Alanya ilçesinin İncekum Mahallesi'nde meydana geldi. Linow, kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte tatil yapmak üzere Alanya'ya gelmişti. Ancak Linow, İncekum'daki otelde ailesinden ayrılarak çevreyi keşfetmek üzere dışarı çıktı. Otele dönmedi ve telefonlarına cevap vermedi. Durumu fark eden yakınları otel yönetimine bilgi verdi.

Olayın bildirilmesi üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve 30 kişilik AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekibi harekete geçti. Gece boyunca süren arama çalışmalarında, otelin yakınındaki ormanlık alan, kanallar ve yol kenarındaki inşaat alanları tarandı. Ancak şu ana kadar kayıp turistle ilgili somut bir bulguya ulaşılamadı. Yaşlı kadının bulunması için arama çalışmaları halen devam ediyor.

Öte yandan, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadının yolda yürüdüğü anlar kaydedildi. Ekipler, bu ipucunu da dikkate alarak arama faaliyetlerini sürdürüyor. Ancak şu ana dek kayıp kadına dair herhangi bir iz bulunamadı.