Toprak Razgatlıoğlu Sakatlandı

Toprak Razgatlıoğlu Sakatlandı
Avustralya'da gerçekleşecek sezonun ilk yarışı öncesi Superbike test seansında motordan düşen Razgatlıoğlu'nun sol ayak bileğinde çatlak oluştu.
Dünya Supersport şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Avustralya’ya gelen ve Superbike kategorisindeki testlerde sakatlanan Grillini Kawasaki pilotu Avustralyalı Josh Hook’un yerine piste çıkan Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu kaza yaparak ayak bileğini çatlattı.

Kenan Sofuoğlu tarafından yetiştirilen Avrupa Superstock 600 şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, ilk kez çıktığı sabah seansındaki Superbike testlerini başarıyla tamamladı. Milli motosikletçi, Melbourne Phillip Island pistinde öğleden sonra gerçekleşen test seansında ise büyük bir şanssızlık yaşadı. Dönüş sırasında motosikletinin hakimiyetini kaybederek sol tarafı üzerine düşen Toprak Razgatlıoğlu, motosikleti ile birlikte pist kenarındaki çakıl alan üzerinde sürüklendi.

Kaza sonrasında sol ayak bileğinde çatlak oluşan ve bileği alçıya alınan Razgatlıoğlu’nun durumunun iyi olduğu bildirildi. Avustralya’daki Philip Island pistinin ev sahipliği yapacağı sezonun ilk yarışının startı, 28 Şubat Pazar günü TSİ 04.30’da verilecek. 23 motosikletçinin mücadele edeceği yarışın sıralama turları ise yarın aynı saatte başlayacak.