TURİSTLERİ DÖVDÜLER İDDASI

TURİSTLERİ DÖVDÜLER İDDASI
Marmaris' bir otelin odasında yangın çıktı otelde yangın ardından yaşanan panikte İngiliz bir kadının ve erkek arkadaşının otel görevlileri tarafından tartıştı ve dövüldüğü müşterilerin tartaklandığı iddia edildi.
İngiltere  gazetelerinin  manşetlerinde bugün Marmaris vardı . Dün gece Marmaris'te bir otel odasında çıkan yangın büyük bir arbedeye dönüştü. Otel görevlileri ile İngiliz müşteriler arasın da çıkan tartışma 'da birbirine girdi Bir süre sonra da yumruklar konuşmaya başladı  
Marmaris'te bulunan lüks bir oteldeki odalardan birinde çıkan yangın büyük bir skandala dönüştü. Yangında otel çalışanlarıyla müşteriler arasında kavga çıktı.
İddiaya göre otelde herhangibir yangın alarmı bulunmuyor, yangın söndürme tüpleri de çalışmıyordu. Yangının büyümesiyle, müşterileri otelden çıkarmaya çalışan görevlilerle, içeride kalan kişisel eşyalarını almaya çalışan turistler arasında kavga çıktı.
Ortam gittikçe gerildi. Kavgada bir süre sonra yumruklaşmalar başladı. İngiliz Daily Mirror ve Daily Mail gazetlerinini iddiasına göre bir garsonla kadın turist arasında da tartışma yaşandı ve kavgaya dönüştü Emma Thorley ile erkek arkadaşı James Fernandes'in beş kişi tarafından tekme ve tokatlarla dövüldüğü iddia ediliyor.
Otelin koridiorunda yaşanan arbede bir otel müşterisi tarafından kaydedilip, İngiliz basınına gönderildi tüm gazeteler'de ve bazı TV kanallarında Türkiye'de müşterileri düvdüler başlıklı haberleri yapıldı . (Fevzi Aydoğdu)