Şehit Ailelerine Ücretsiz Tatil

Şehit  Ailelerine Ücretsiz Tatil
Alanya'da faaliyet gösteren Selçuklu Tatil Köyü, yaz boyunca şehit ailelerine ücretsiz her şey dahil tatil olanağı sunacağını açıkladı. Otelin işletmecisi Uğur Altunkaynak, tatil yapmak isteyen şehit ailelerinin web sitesi üzerinden kendileriyle iletişime geçebileceklerini söyledi.
 Haber: Fatih Şahin
2016 yaz sezonunda yeni işletmesi ile kapılarını açacak olan Antalya’nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Selçuklu Tatil Köyü, yaz boyunca şehit ailelerine ücretsiz her şey dahil tatil olanağı sunacağını açıkladı. Yaklaşık 600 oda ve 45 bin metrekarelik alandan oluşan Tatil Köyü’nde, şehit ailelerine sunulan ücretsiz tatil olanağının yanı sıra gazi ve ailelerine de yüzde 25 indirimli tatil fırsatı sunulduğu bildirildi. 

“WEB SİTESİ ÜZERİNDEN İLETİŞEME GEÇEBİLİRLER”

Otelin işletmecisi Uğur Altunkaynak, "Son günlerde sıklıkla yaşanan şehit haberlerine karşı yaşamış olduğumuz üzüntüye istinaden, şehit ve gazi ailelerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürebilmek, onları mutlu edebilmek için kendilerine tatil olanağı sunmak istiyoruz” dedi. 
Altunkaynak, Selçuklu Tatil Köyü’nde tatil yapmak isteyen şehit ailelerinin web sitesi üzerinden kendileriyle iletişime geçebileceklerini belirtti.