Modern Saraylar güvenli turizme hazır

Modern Saraylar güvenli turizme hazır
Alanya’da yıllarca hizmet veren ve misafirlerine huzur dolu bir tatil vaat eden Emre Ülker’in Genel Müdür olduğu Modern Saraylar Otel’de güvenli turizm sertifikasını alarak hizmet kalitesini tasdikledi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan, dünyada da ilk örneklerden biri olan ‘Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı’ ile korona virüs sürecinde oteller, restoranlar ve kafeler, havalimanları, tur ve transfer araçları olmak üzere dört ayrı kategoride sağlık, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygunluk açısından Sağlıklı Turizm Belgesi veriliyor. 

Belgeler, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) onaylı 10 yetkili firma ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan başvurular üzerine denetimler sonucunda firma ve kuruluşlara teslim ediliyor.

HİJYENDEN ÖDÜN VERMEK YOK
Alanya’da ise Güvenli Turizm Sertifikası'na başvurular hızla devam ediyor. Başvurusu kabul edilen ve güvenli turizm için sertifikasını alan Modern Saraylar Otel’de eşsiz doğal güzelliklerinin arasında misafirlerini beklediği ifade etti. 

HUZUR DOLU BİR TATİL     
Belirtilen şartları yerine getirdiklerini ve hijyenden asla ödün vermediklerini ifade eden Misa Group Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ülker’in oğlu Modern Saraylar Kompleksi Genel Müdürü Emre Ülker, “Kaliteli ve güvenli hizmet, aile olarak bizim geleneğimizde var. Misafirlerimizin hiçbir endişesi olmasın. Sağlık ve hijyen kuralları içinde verdiğimiz hizmet, aldığımız sertifika ile tescillendi. Huzur ve keyif dolu bir konaklama deneyimi Modern Saraylar’da sizleri bekliyor.” dedi.

DOĞAL GÜZELLİKLER SİZİ BEKLİYOR 
Alanya’da tatilin lüks seçeneği olan Modern Saraylar, misafirlerinin konforuna yönelik özel hizmetlerinin yanı sıra çevreye ve doğaya saygılı hizmet anlayışına sahip. Tüm misafirlerinin rahat bir şekilde hem eğlenecekleri hem de dinlenecekleri bir tatil yaratmayı amaç edinmiş olan Modern Saraylar, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan Güvenli Turizm Sertifikası ile ilgili kriterleri başarı ile karşılayarak aldığı sertifika ile şimdi misafirlerini bekliyor.