MHP VE CHP Lİ BAŞKANLAR OHAL'E TAKILDI

MHP VE CHP Lİ BAŞKANLAR OHAL'E TAKILDI
Antalya ve ilçe Belediyeleri nin turizimi tanıtmak için farklı miktardaki bütçeleri festivalde kuracakları stantlara ayıran Alanya Muratpaşa, Döşemealtı, Kemer belediye başkanlarına, İçişleri Bakanlığı yurtdışına çıkış izni vermedi.
Moskova'da düzenlenen ve daha çok turizmle kültür alanlarında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 'Türkiye Festivali'ne daha önce katılacakları belirtilen Antalya'nın farklı ilçelerinin belediye başkanları, OHAL'e takıldı. İçişleri Bakanlığı, CHP'li ve MHP'li başkanların Moskova'ya fuar için çıkışına izin vermedi.
Turizme katkı sunması için Başkent Moskova'da Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Otelciler Federasyonu, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türki'ye Seyahat Acenteleri Birliği, Türkiye Otelciler Birliği, Turist Rehberleri Birliği ve Rus- Türk İşadamları Birliği tarafından düzenlenen festivale belediye başkanlarının katılımına izin verilmemesi tartışmaları beraberinde getirdi. Antalya'da Vali Münir Karaloğlu, belediyelerin festivale katılımı konusunda yaklaşık 3 ay önce öneride bulundu. İlçelerini tanıtmak için farklı miktardaki bütçeleri festivalde kuracakları stantlara ayıran Muratpaşa, Alanya, Döşemealtı, Kemer belediye başkanlarına, İçişleri Bakanlığı yurtdışına çıkış izni verilmedigi  ögrenildi . Fevzi Aydoğdu