Başkan Yücel Alanya'yı TRT'de Tanıttı

Başkan Yücel Alanya'yı TRT'de Tanıttı

Alanya’nın tanıtımı için gecesini gündüzüne katan Başkan Yücel, Alanya’nın tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini bu kez de TRT ekranlarında yayınlanan “Vapurda Çay Simit Sohbet” programı ile Türkiye’ye ulaştıracak.
Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Alanya’nın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtımının yapılması, tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin ön plana çıkarılması adına çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yerel, ulusal ve uluslararası gazete, dergi, sosyal mecralar, internet platformları ve televizyonlarla işbirlikleri yapan Başkan Yücel, son olarak TRT ekranlarında Ömer Öztürk’ün yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Vapurda Çay Simit Sohbet” programına Alanya’yı taşıdı.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN KANALI TRT’DE ALANYA’YI ANLATTI

Türkiye’nin en çok izlenen televizyonu TRT’de her Pazar yayınlanan “Vapurda Çay Simit Sohbet” programının Alanya’da çekilmesi için girişimlerde bulunan Başkan Yücel, Alanya’nın güzelliklerini bir kez daha tüm Türkiye’ye sergileme fırsatı yarattı. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü ile birlikte programa konuk olan ve Alanya’nın tanıtımı için gerekli tüm adımları atan Başkan Yücel, Alanya’yı bir kez de TRT izleyenlerine anlattı.

BAŞKAN YÜCEL’İN DE YER ALDIĞI BÖLÜM YARIN İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Bu hafta 400. yayınını gerçekleştirecek olması sebebiyle ayrı bir önem taşıyan programın Alanya’daki çekimleri 2 gün sürdü. Vapurda Çay Simit Sohbet programı, 30 Mayıs Pazar günü (yarın) sabah saat 11.10’da TRT izleyicileri ile buluşacak. Başkan Yücel; “Alanya’mızın tarihi ve doğal güzelliklerini, tarihi Kızılkule ve Tersanemizin manzarası eşliğinde tüm Türkiye’ye TRT aracılığıyla bir kez daha ulaştıracağız” dedi.