Alanya'da Bedava Tatil Yaptılar

Alanya'da Bedava Tatil Yaptılar
Alanya Belediyesi’nin Hürriyet Avrupa ve Kanal D Avrupa işbirliğiyle 16 yıldır sürdürdüğü “bedava tatil” kampanyası bu yılda devam etti. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) de desteği ile Alanya Belediyesi, Avrupa ülkelerinde yaşayan 15 aile toplam 60 kişiye her yıl 1 hafta bedava tatil yaptırdı.

Belçika’nın Beringen şehrinde ikamet eden Zeynep Akdağ, kızları Havva ve Ayşenur ile Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Damlataş Caddesi Grand Bali Otel’de bir haftadır tatil yapan aile, Başkan Yücel’e, kendilerine ve Avrupa’nın bir çok şehrinde yaşayan diğer ailelere sağladığı bu şans için teşekkür etti.


Alanya’ya ilk kez geldiklerini belirten Zeynep Akdağ ve kızları, “Alanya Belediyesi ve Hürriyet’in bize sunduğu bu tatil fırsatından dolayı hem Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e hem de Hürriyet Gazetesi ve Kanal D Avrupa ailesine teşekkür ederiz. Alanya’da olmaktan çok mutluyuz.” dediler.

YÜCEL, BOL ŞANLAR DİLEDİ
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de şanslı aileyi tebrik ederek “Tatilinizden vakit ayırarak bizleri ziyaret ettiğiniz için biz de size çok teşekkür ederiz. Sizler, ülkemizin ve Alanya’nın Avrupa’daki tanıtım elçilerisiniz. Ülkemizle ilgili özellikle bu yıl yurt dışında yapılan yanlış tanıtımlara karşı sizlere büyük görev düşüyor. Kampanyamıza Almanya başta olmak üzere Avusturya, Fransa, İsviçre ve Belçika’dan binlerce aile başvurdu. Yapılan çekilişte kampanya şartları gereği sadece 15 aileye tatil verebiliyoruz. Hürriyet ve Kanal D arasındaki dostane ilişkilerimize dayanarak 16 yıldır sürdürülen bu kampanya ile hem şehrimizi tanıtıyoruz hem de Avrupa’daki ailelere, Alanya’yı görme fırsatı veriyoruz. Desteklerinden dolayı Hürriyet ve Kanal D Avrupa temsilcilerine teşekkür eder, kampanyamıza katılan diğer tatilci ailelerimize de bol şanslar dilerim” dedi.

Kampanya’ya katılan aileler her yıl 25 Ağustos- 15 Kasım tarihleri arasında Alanya’daki 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde bir hafta tatil yapıyor.