Huawei P9 Lite modelinin fiyatı belli oldu

Huawei P9 Lite modelinin fiyatı belli oldu
Huawei yeni amiral gemisi P9 Lite modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Huawei P9 Lite fiyatı ne kadar olcak?

Huawei markası özellikle orta segment telefonlar arasında yerini belirginleştirmeye başladı. Dünyanın en çok telefon satan 3. üreticisi unvanına sahip Huawei markası P9 modelini görücüye çıkarttı. 

Kendine mobil pazarında kalıcı bir yer bulmaya çalışan Huawei, Apple ve Samsung"dan sonra kendi işlemcisini tasarlayan üçüncü firma unvanına sahip. Özellikle orta segment telefonlar kapsamında mobil pazarında çoktan yerini alan Huawei markası P9 modelini kullanıcıya tanıttı. P9 modeliyle birlikte tanıtılan Huawei P9 Lite modelinin ise fiyatı belli oldu. Huawei P9 Lite modeli çift hat versiyonu ve uygun fiyatıyla teknoloji pazarında yerini aldı. Huawei P9 Lite ne kadar?

Huawei markası uzun süredir mobil pazarında kendine bir yer bulmaya çalışıyor. Huawei markasının teknoloji pazarında en hakim olduğu nokta orta segment telefonlar ancak bu alanda da büyük bir rakibi var. Mobil pazarında yerini sağlamlaştırmaya çalışan Huawei"nin en büyük rakibi Samsung. 

Huawei kullanıcısına oldukça iyi bir arayüz sunuyor. Kendi işlemcisini tasarlayan Huawei hem yonga seti hem de yazılımın optimizasyonu sayesinde oldukça iyi bir arayüz deneyimi sunuyor. 

Huawei yeni amiral gemisi modellerde üst segment pazarında yerini almaya çalıyor. Arka kamerasında kullanılan Leica yapımı olan lensleri sayesinde rakiplerine fark yaratmayı başaran Huawei markasının ne kadar başarılı olacak? Yeni çıkan modelleriyle Android ekosistemine katılacak Huawei"nin ne kadar başarılı olacağı şimdiden merak konusu. Ancak bu noktada önemli bir ayrıntı var bu da "fiyatlandırma".

Huawei P9 ve P9 Plus Fiyatları Ne Olacak?

P9"un Lite versiyonunda kullanıcılara daha az donanım sunacak. Bu da Lite modelinin fiyat olarak ucuz olması anlamına geliyor. 

Huawei, P9‘un diğer özellikleri ise şu şekilde, 5,2 inç IPS LCD ekran Full HD 1920x1080p çözünürlük, Snapdragon 650 yonga seti, 16 GB Hafıza 2 GB RAM gücüne sahip olan telefonun arkasında 13 megapiksel, ön tarafında ise 5 megapiksel kamera sensörü bulunuyor. 3000 mAh ise değişmeyen özelliklerden birisi.

Romanya’da bir perakendeci Huawei P9 Lite için 300 dolar fiyatlandırma ile telefonu satışa sunmaya hazırlanıyor. P9 Lite’ın ülkemizde GSM Operatörleri tarafından havada kapılacağını düşünüyoruz.