COVID19 ile yeni bir çağ başladı, ticaret değişti

COVID19 ile yeni bir çağ başladı, ticaret değişti
Yeni yüzyılın alışkanlıkları tamamen değişiyor buna bağlı olaraktan yeni ihtiyaçlar doğruyor. Uzaktan çalışma, Uzaktan müşteri yönetmek, evden telefonlara bakabilmek, personelleriniz gerçekten çalışıyor mu tespit etmek gibi bir sürü ihtiyaçlar doğdu bu bağlamda kimi programlar uyum sağlamak için kendilerini güncelledi kimi firmalarda yeni programlar yazdırmaya başladı, bu şartlar altında çalışabilecek personel arayışına gidilmeye başlandı.


Yeni yüzyılın alışkanlıkları tamamen değişiyor buna bağlı olaraktan yeni ihtiyaçlar doğruyor. Uzaktan çalışma, Uzaktan müşteri yönetmek, evden telefonlara bakabilmek, personelleriniz gerçekten çalışıyor mu tespit etmek gibi bir sürü ihtiyaçlar doğdu bu bağlamda kimi programlar uyum sağlamak için kendilerini güncelledi kimi firmalarda yeni programlar yazdırmaya başladı, bu şartlar altında çalışabilecek personel arayışına gidilmeye başlandı. Birçok devlet uzaktan çalışma için yeni yaptırımlar yada destekler oluşturuyor. İngiltere ‘de uzaktan çalışmaya devlet destekleri oluşturulmaya bile başlanmış durumda.

Uzaktan çalışmayı nasıl yaparım?

İş telefonunuzun evde çalması, eski müşterileriniz, kim hangi ürün ile ilgileniyor, personel iş takibi, şuan personelim işinin başında mı, e-tiacet sitesi vb. bu araçları elde ettikten sonra rahatlıkla işinizi evden yönetme imkanına sahip olmaya başlıyorsunuz, böylelikle nerde olursanız olun siparişlerinizi, işinizin takibi veyahut personelinizin durumunu görebilirsiniz.

Uzaktan çalışmayı yönetmek için nasıl bir program kullanmalıyım?

Elbette ki piyasada bunları yapabileceğiniz bir çok program bulunuyor örneğin Wordpress çok kolay satış sayfası oluşturabilirsiniz veya 3cx ile sanal santral oluşturursunuz, görev takipleri için any.do programını da kullanabilirsiniz fakat bunların hepsini ayrı ayrı takip etmeniz gerekmekte ve bu size ayrıca bir iş yükü oluşturacağından unutulmaya, karmaşaya sebep olacaktır  bizim genelde tavsiyemiz size hepsini olabildiğinde bir yerden yönetmeniz ve yönettiğiniz diğer programlarla birleştirilmeye müsait olmasıdır bu konu ile alakalı olarak son günlerde adından çok söz ettiren kullanabilirsiniz online paket program olması haricinde isterseniz kendi ofisinize de kurarak kurabilirsiniz Bitrix24 içerisinde Sanal Santral IVR (+Sesli yanıt sistem), Canlı chat, Whasapp bağlantısı, müşteri  satış takibi, hizmet takibi, personel izin yönetimi (IK), iş yönetimi, görev yönetimi, iş takvimi, fatura, teklif, funnel, Google reklamlar, facebook reklamlar, Video konferans, toplantılar, internet sitesi, mevcut internet sitesi form bağlantıları gibi bir çok özelliği çok uygun fiyatlara tek çatı altında birleştirme imkanı sunmaktadır şuana kadar gördüğümüz fiyat performans açısından ve başka programlarla bağlantı kurabilme yapısının olmasından dolayı en iyi program diyebiliriz.

Türkiye ‘de yetkili olan (Gold partner) den bu programı temin edebilirsiniz.