Yuvadan uçuyorlar

Yuvadan uçuyorlar
Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’un stoperi Welinton’a talip oldu. Sergen Yalçın’ın istediği oyuncu için 800 bin euro teklif edildi. Yalçın, N’Skala’yı da istemişti.

Haber: MEHMET AL
Aytemiz Alanyaspor'un sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan futbolcuları bir bir yuvadan uçmaya hazırlanıyor. N'Sakala transferini neredeyse tamamlayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda turuncu yeşillilerin ikinci futbolcusuna kanca atıldı. 

800 BİN EURO ÖNERİLDİ
Beşiktaş yönetiminin, Alanyaspor forması giyen Welinton Souza için girişimlere başladığı öne sürüldü. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın alınmasını çok istediği deneyimli futbolcu için Alanyaspor'a 800 bin euro teklif edildiği öğrenildi. Turuncu yeşilli yönetim, 3 yıl önce bedelsiz olarak renklerine bağladığı Welinton için yapılan öneriyi değerlendirmek için süre istedi. Brezilyalı defans oyuncusu, Alanyaspor formasıyla çıktığı 79 maçta 8 gol kaydetti. Tıpkı N'Sakala gibi 2017'den bu yana turuncu yeşilli formayı giyen Brezilyalı stoperin sözleşmesi 2023 yılında bitecek.