Yunanistanlı oyuncu'da covid-19 testi pozitif çıktı

Yunanistanlı oyuncu'da covid-19 testi pozitif çıktı
Tatil için Yunanistan'a giden Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Siopis, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi. 

Turuncu-yeşili futbolcu Siopis, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçen hafta katıldıkları düğünün ardından hamile eşiyle yaptıkları koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Siopis açıklamasında, "Yeni sezon hazırlıkları öncesinde yapılan koronavirüs testimin pozitif çıktığını, benimle tanışan tüm insanlara bildirmeyi bir görev görüyorum. Evde karantina altında kalıyorum. Ülkeye 6 Ağustos Perşembe günü negatif olarak giriş yapmıştım. Gerekli tüm önlemleri aldığımdan ve sağlıklı olduğumdan emin olmak istedim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alanyaspor klübüde Futbolcusu Siopis’in sağlık durumu hakkında bir açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yunan futbolcumuz Emmanouil Siopis’in tatil için gittiği ülkesinde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Yunanistan’da karantinaya alınan ve tedavisi süren futbolcumuzun durumu, yapılacak ikinci testin sonucuna göre belli olacaktır.  Siopis’e ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."