Wilson Eduardo Alanyaspor’da

Wilson Eduardo Alanyaspor’da
Süper Lig ekibimiz Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezonu Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Ain'de geçiren Portekizli futbolcu Wilson Eduardo'yu kadrosuna kattı.

Süper Lig’e Medipol Başakşehir galibiyetiyle başlayan Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezonu Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Ain'de geçiren 31 yaşındaki Portekizki kanat  oyuncusu Wilson Eduardo 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Eksik bölgelere transfer çalışmalarımız devam ediyoruz. Bugün de Portekiz'in Braga takımında kaptanlık yapmış Wilson Eduardo'yu kadromuza kattık. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olsun. Kendisi forvet, forvet arkası ve kanatlarda oynayan bir oyuncu. Alanyaspor'a katkı sağlayacak bir oyuncu. Öyle de olacak diye düşünüyorum. Kazasız ve belasız bir lig diliyorum" ifadelerini kullandı.

“Alanyaspor’u yıllardır takip ediyordum’

Wilson Eduardo da, “Daha önce buraya gelme ihtimalim vardı. Transferim başka yere oldu. Alanyaspor'u son yıllarda takip ediyordum. Arkadaşlarım da burada. Teklifler olmasına rağmen Alanyaspor sürekli gelişmekte ve seviyesini kollayan bir kulüp olduğu için kendim buraya çok gelmek istedim. Buradan olmaktan çok mutluyum. beklentileri karşılamak en büyük hedefim” dedi.

‘Türkiye Ligi’ni çok iyi biliyorum’

Türkiye Ligi'ni de çok iyi bildiğini söyleyen Eduardo, “Beşiktaş'a karşı 2 kere karşılaşmıştım. Konyasor ve Fenerbahe karşı da oynamıştım. Ligi çok iyi biliyorum birinci ile sonuncu takım arasında çok uçurum yok o yüzden zor bir lig. Burada oynayan arkadaşlarım da var. O yüzden ligi iyi biliyorum. Taraftarlar da artık maçta olacak. Karakter olarak herşeyimi sahada yüzde yüz veren bir oyuncuyum. Gollerim ve asistlerimle onları mutlu edeceğim” şeklinde konuştu. Wilson Eduardo geçtiğimiz sezon Al-Ain takımında 19 maçta üç gol ve iki asistle oynamıştı.