Turnuvada Şampiyon Şıhlar Mermer

Turnuvada Şampiyon Şıhlar Mermer
Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl Tunahan Türker anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi..

Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl Tunahan Türker anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Kestel Mahallesi'ndeki Arena Halı Saha'da yapılan ve büyük beğeni toplayan turnuvanın final maçı da büyük ilgi gördü. Sporseverler Şıhlar Mermer – Çelikoğulları Hafriyat final maçında Alanya Belediyesi tarafından kurulan portatif tribünleri doldurarak takımlara destek verdiler. Oldukça çekişmeli geçen final maçını kazanan Şıhlar Mermer şampiyon olurken, Çelikoğulları Hafriyat ikinci, Alanya Granit takımı ise 3’üncü oldu. 

Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hilmi Türker yaptığı açıklamada, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasına gösterilen yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Özellikle kış ayında kadın ve çocuk taraftarların da buraya gelip turnuvamıza ilgi göstermesi dernek yönetimi olarak bizleri sevindirdi. Turnuvamıza ev sahipliği yapan Arena Halı Saha işletmesine de gösterdiği misafirperverlikten ötürü ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

(Sırasıyla 1., 2. ve 3. takımlar)

HİLMİ TÜRKER (DERNEK BAŞKANI)