‘Tam Alanya’ya gelecekken son anda olmadı’

‘Tam Alanya’ya gelecekken son anda olmadı’
Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak edilen Halil Dervişoğlu'nun babası açıklamalarda bulundu. Muzaffer Dervişoğlu devre arasında oğlunun Alanya'ya gelecekken son anda Galatasaray'a gittiğini söyledi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Halil Dervişoğlu'nun durumu da merak ediliyor. Sarı kırmızılıların kadrosunda tutmak istediği oyuncu için Brentford'un kararı bekleniyor. Öte yandan futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu, Fanatik Gazetesi'ne transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

"HALİL'DEN BEKLENTİ 30-40 MİLYON EURO"

"Brentford'da takımın forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, ondan sonra karar verilecek Halil'in durumuna. Para konuşmuyorlar zaten. Gündemde 8-10 milyon Euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. Ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor."

"ÖNCELİĞİMİZ GALATASARAY"

"Ivan Toney tekrar Brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit şans bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya veya Almanya'ya verirler. Çünkü buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar önemli."
"GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN OLMUYOR"

"Devre arasında Alanyaspor'a gidecekken Galatasaray'a geldik. O dönem Galatasaray Brentford'u ikna etti, son anda döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha önce Trabzonspor'a gidecektik olmadı. Onun için hayırlısıyla bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin bizi istemesi gurur verir tabii ki ama diğer kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok."

"HALİL'İN İDOLÜ MESSİ DEĞİL BURAK YILMAZ"

"Halil'in idolü Burak Yılmaz. Bunu her zaman söylüyor. Herkes Messi, Ronaldo derken de o Burak Yılmaz diyordu. Burak Yılmaz abisinden çok şey öğrenecektir. Önünde daha çok turnuva var."