Savut’un cenazesi İzmir'de toprağa verilecek

Savut’un cenazesi İzmir'de toprağa verilecek
Türkiye'nin yaşadığı deprem felaketinde Hatay’da bulunduğu binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan Alanyaspor eski Sportif Direktörü Taner Savut, 22 Şubat’ta İzmir’de babasının yanında toprağa verilecek..

Türkiye'nin yaşadığı deprem felaketinde Hatay’da bulunduğu binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan Alanyaspor eski Sportif Direktörü Taner Savut, 22 Şubat’ta İzmir’de babasının yanında toprağa verilecek. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkili olan depremde Hatay'da bulunduğu binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un (48) cenazesi önceki gün kardeşi Ali Savut tarafından teşhis edilmişti. Taner Savut'un cenazesinin İzmir'de babasının yanında toprağa verileceği öğrenildi. Ali Savut, acı haberi yakınlarına telefonla verdi.

SAVUT'UN NAAŞI YANLIŞLIKLA ADANA'YA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Rönesans Rezidans'ta enkaz altında kalan Taner Savut'un naaşını bulan Adanalı bir aile, merhum Savut'u akrabalarından biri olduğunu iddia ederek daha önce Adana'ya götürmüştü. Yaşanan gelişmenin ardından Taner Savut'un kardeşi Ali Savut DNA testi için örnek vermişti.

SPOR CAMİASINDAN SAVUT İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Galatasaray: “Eski futbolcu ve Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.”

Fenerbahçe: “Bir dönem formamızı giyen Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor’a ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz.”

Trabzonspor: “Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’un deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Taner Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Kayserispor: “Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un da hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Adana Demirspor: “Hatayspor‘un Sportif Direktörü Taner Savut’un, ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

İstanbulspor: “Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut'un Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Antalyaspor: “Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un da deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Taner Savut'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz.”

Alanyaspor: “Eski futbolcumuz, kaptanımız ve sportif direktörümüz, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.”

Ankaragücü: “Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere Hatayspor camiasına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Konyaspor: “Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere Hatayspor camiasına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Giresunspor: “Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz.”

Emre Belözoğlu: "Rabbim ailene sabırlar versin, mekanın cennet olsun Taner abi..."