Rıdvan Dilmen 'Koç, Bulut'u işaret etti'

Rıdvan Dilmen 'Koç, Bulut'u işaret etti'
NTV'de % 100 spor programında Spor yorumcusu ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, Ali Koç’un teknik direktör konusundaki “40-50 yaş, ligi bilecek” sözleriyle Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut’u işaret ettiğini söyledi. Dilmen: Ali Koç teknik direktör olarak Erol Bulut’u işaret etti dedi.

Haber: MEHMET AL

NTV'de % 100 spor programında dün akşam Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin teknik direktör transferi ve başkan Ali Koç’un bu konudaki sözleriyle ilgili NTV’de açıklamalarda bulundu.

Dilmen, “Bir bilmece soruyorum. 3 harfli, arının yaptığı? Ali Koç da, Erol Bulut dedi zaten. 40-50 yaş, ligi bilecek. Bana öyle geldi. Sportif direktör Emre Belözoğlu olduğu için, Emre Belözoğlu’nun tercihi olduğunu düşünüyorum dedi.

DİLMEN' EROL BULUT İÇİN DOĞRU KARAR
Fenerbahçe açısından Erol Bulut’un doğru bir karar olduğunu savunan Rıdvan Dİlmen, ” Abdullah Avcı’nın yardımcısı Erol Bulut’tu, Emre Başakşehir’deyken. Yabancı dil problemi yok, Malatya ve Alanya’da başarılı. En büyük şansı Emre Belözoğlu. Çok doğru bir transfer politikası uygulayacaklarını görüyorum. Comolli mi, Emre Belözoğlu mu transfer konusunda daha başarılı olur, onu da tahmin ediyorsunuzdur” diye konuştu.