Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası Heyecanı Başladı

Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası Heyecanı Başladı
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2. Bölge Yüzme Şampiyonası başladı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2. Bölge Yüzme Şampiyonası başladı.
Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini kapsayan şampiyonaya 52 Spor Kulübü’nden 91 erkek 112 özel sporcu katıldı. Özel sporcular 2. Bölge Yüzme Şampiyonası açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ilk gün yarışları kadın ve erkeklerde 200 metre serbest, 100 metre kurbağalama, 100 metre kelebek, 50 metre sırt ve 800 metre serbest kategorilerinde yapıldı.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, “Alanya Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Yarın saat 09.00’ da 2. Bölge Yüzme Şampiyonası final günü yarışları başlayacak ve şampiyonlar madalyalarına kavuşacak. Ayrıca yarın “Atletizmi geliştirme projesi yarışları ve Alanya Halk Koşusu” Tosmur Kavşağı’nda saat 11.00’ da start alacak.” dedi.