Mehmet Şahin Meclis Üyelerini Bilgilendirdi

Mehmet Şahin Meclis Üyelerini Bilgilendirdi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı olağan meclis toplantısı 24 Temmuz 2018 Salı günü gerçekleştirildi..

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı olağan meclis toplantısı 24 Temmuz 2018 Salı günü gerçekleştirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

ŞAHİN: “LİTVANYA BAŞBAKANI İLE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDUK”

Litvanya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Audrius Bruzga’nın özel  davetiyle Litvanya’nın bağımsızlığının yeniden ilan edilmesinin yüzüncü yılı etkinliklerine katıldığını belirten Başkan Şahin, “Litvanya Vilinius’da düzenlenen etkinlikler kapsamında Litvanya Başbakanı Saulius Skvernelis ve Dışişleri Bakanı Linas Antanas Linkevicius ile bir araya gelerek Alanya ekonomisi ve yatırım fırsatları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bu yakın ilişkilerin Litvanya ve Alanya ekonomisine daha fazla katkı sağlaması için çabalarımızı arttırarak devam edeceğiz” dedi. 
Antalya Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun’un ALTSO ev sahipliğinde Alanya’da bulunan oda başkanlarıyla bir araya geldiği toplantı hakkında da konuşan Başkan Şahin, “Yeni yapılandırma kanunuyla ilgili olarak Vergi Dairesi Başkanımızla bir araya geldik. Sayın başkanımız da konu ile ilgili oldukça ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunarak, bizleri bilgilendirdi. Daha önce de olduğu gibi devlet kurumları ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben bir kez daha herkesin 31 Temmuz’a kadar bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi. 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşuyla ilgili bilgiler de paylaşan Başkan Şahin, “Odamız kuruluş çalışmalarına ilk olarak 1987 yılında başlanmış ve resmi kuruluşu 1991 yılında gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte birçok büyüğümüz elini taşın altına koymuş ve çaba sarf etmiştir. Ben bir kez daha meclisimizde odamızın kuruluşu ve kuruluşundan sonra aktif bir şekilde görev yapmış herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bu kapsamda odamızın ilk başkanı Hüseyin Kasapoğlu abimizi iş yerinde ziyaret ederek, odamıza ve Alanya ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ettik” dedi. 

Başkan Şahin ayrıca, İmar Barışı toplantısı, ALTSO ile BAKA’nın işbirliği, komite toplantıları ve ALTSO’ya yapılan ziyaret konusunda da meclis üyelerini bilgilendirdi.