Mahmutlar Taraftarı İsyan ediyor

Mahmutlar Taraftarı İsyan ediyor
“Mahmutlarspor’un kötü gidişatı Mahmutlarspor taraftarının canını sıkıyor. Sezona yönetim belirsizliği ile başlayan Mahmutlarspor 7 maçta 6 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Yediği gol 32, attığı gol 11. Mahmutlarspor’da geçtiğimiz yıldan kalan yönetim sıkıntısı halen devam ediyor..

Haber: Yiğit Eyhan

Mahmutlar AK Parti Mahalle Başkanı Ali Koç tan Mahmutlarspor yönetimine şok eleştiri ‘Mahmutlarspor’un 7 maçta 6 mağlubiyet alması Mahmutlar halkını derinden üzüyor” diyen Koç, “Mahmutlarspor yönetiminde aktif olarak bir kişi vardır diğerleri kağıt üzerindedir” dedi.

Mahmutlar AK Parti Mahalle Başkanı Ali Koç sosyal medya sayfası Facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamada,“Mahmutlarspor’un kötü gidişatına son verilmesi için acilen toplumun her kesiminden oluşacak bir yönetim kurulmalı” dedi.

“Mahmutlarspor’un kötü gidişatı her Mahmutlar’lı gibi beni de derinden etkiliyor. Sezona yönetim belirsizliği ile başlayan Mahmutlarspor 7 maçta 6 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Yediği gol 32, attığı gol 11. Mahmutlarspor’da geçtiğimiz yıldan kalan yönetim sıkıntısı halen devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yönetimden ayrılan 5 ismin yerine yedek listeden gelen 5 kişi sadece kağıt üzerinde kalırken, asil listede bulunan isimlerde Mahmutlarspor ile hiç ilgilenmediklerini öğrenmiş bulunmaktayım. Başkan Yılmaz Bağışlar haricinde hiçbir yöneticinin Mahmutlarspor ile kağıt üzerinde yönetici olduğu fakat icraat bölümünde olmadığı gerçeği bilinmekte.

Mahmutlarspor yöneticilerinin Başkan Yılmaz Bağışlar’ın istifa ettiği günün akşamı olağanüstü bir toplantı yaptıkları ve Başkan olarak Ergün Yazar’ı oy birliği ile Başkanlığa getirdikleri basında yer almıştı. Küme düşmesi beklenen Mahmutlarspor’da Ergün Yazar Başkanlığında insanüstü bir eforla çalışmalar başlanmış, Mahmutlarspor’dan giden eski futbolcular ile yeniden anlaşılarak maçlar kazanılmış ve takım ligde kalmıştı. Unutulan bir yöneticilik hatası olan karar defterine Bağışlar’ın istifası yazılmamış dolayısıyla Ergün Yazar’ın başkan olduğu da yazılmamıştı, çünkü karar defteri Yılmaz Bağışlar’ın kasasındaydı.

Genel kurul için toplantıya çağrılan fakat Başkan Yılmaz Bağışlar tarafından kabul edilmeyen toplantıdan sonra 5 yönetici istifa etmiş, sonrası Mahmutlarspor’da düşüş başlamış, Bağışlar’ın yerel seçimler öncesi siyasi rant ve meclis listesine girme düşüncesi ile genel kurula gidilmediği kamuoyu tarafından dillendirilmişti.Bağışlar meclis listesine girdikten sonra Mahmutlarspor’dan istifa ettiğini basında ve kendi sosyal medyası Facebook’tan paylaşmış ve Mahmutlarspor’lu yöneticilerin telefonlarına ulaşamadığı öğrenilmişti.

Siyasi düşünce ve rantlar Mahmutlarspor’un bu gününü hazırladı. Mahmutlarspor siyasi hırslara kurban edildi. Mahmutlarspor yönetimi siyasi üstü bir yönetimken şimdi bir kişinin yönettiği bir kulüp olduğu görülüyor. Mahmutlarspor üyesi olarak ve aynı zamanda AK Parti Mahalle Teşkilatı olarak Mahmutlarspor’un bir an önce bu üzücü durumdan kurtulması herkesim tarafından kucaklanan bir Mahmutlarspor’un yeniden yönetiminin oluşmasını temenni ediyorum” diyerek açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Mahmutlar Post