Krtik Maç Bugün

Krtik Maç Bugün
Alanyaspor, bugün deplasmanda Kayserispor'un konuğu olacak..

Spor Toto Süper Lig'de 32 puanla 15. basamakta bulunan takımımız Aytemiz Alanyaspor, 31. hafta maçında bugün Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak bu kritik mücadeleyi, FIFA Kokartlı genç hakem Halil Umut Meler yönetecek. Düşme hattı sınırında bulunan takımımız Alanyaspor, Kayserispor'u yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Dün sabah özel uçakla Kayseri'ye giden sporcularımız, saat 16.00'da bir antrenman yaparak kampa girdi. 

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor'u deplasmanda yendikleri takdirde 3 final maçlarının kalacağını söyledi. Kaliteli oyunculara sahip bir takımının olduğunu her seferinde dile getiren tecrübeli teknik adam, "Alanyaspor, çok iyi yönetilen, Süper Lig'e yakışan ve bu dev arenada kalması gereken bir kulüp. Ligde kalacağımıza olan inancımız tam. Taraftarlarımız bizlere inansın ve güvensin. El ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz" dedi. 

Kayserispor ile oynanacak olan bu önemli maçta Aytemiz Alanyaspor'da iki eksik var. Müzmin sakat M'Billa sakatlığı sürdüğü için maç kadrosuna dahil edilmezken, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Isaac Sackey, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın, Kayserispor maçında Sackey'in yerine Taha Yalçıner'i ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. Rakip Kayserispor'da ise eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.