Kestelspor siftah yapmak istiyor

Kestelspor siftah yapmak istiyor
Ligin ilk iki haftasında çıktığı iki maçı da kaybeden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, yarın sahasında ağırlayacağı Harput Dibek Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü yenerek hem gol hem de puan siftahını yapmak istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk iki haftasında 76 Iğdır ve Bayrampaşa'ya 2-0 ve 1-0 yenilerek başlayan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 3. hafta mücadelesinde yarın (pazar) Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK ile karşılaşacak. Mücadele pazar günü saat 16.00'da Milli Egemenlik Stadında oynanacak. Sporseverlerin ücretsiz izleyebileceği karşılaşmayı Tayfun Sarı, Sedat Bayrak ve Serkan Gülçer hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise İsmail Hakkı Pekbilgin. 

RAKİP ZORLU 
Zorlu 90 dakika öncesi BÜ Alanya Kestelspor'da cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Hafif sakatlığı bulunan bazı oyuncuların da Karakoçan karşısında oynayabileceği açıklandı. Konuk ekip HD Elazığ Karakoçan FK 'da Alanya'ya 18 kişilik futbolcu kadrosuyla geldi. Kadrosunda eksik ve cezalı oyuncu bulunmayan Elazığ temsilcisi, Alanya'da galibiyeti hedefliyor. Elazığ Karakoçan FK, geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puanla zirve yarışına ortak oldu. Kalesinde henüz gol görmeyen Elazığ ekibi, sezona şampiyonluk hedefiyle başladı.