Haydi Alanyam Göster Gücünü

Haydi Alanyam Göster Gücünü
Takımımız Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor karşısında bugün ev sahipliği yapacağı maç öncesinde son idmanlarını dün tamamladı. Bugün gerçekleşecek olan mücadele öncesinde nefesler tutuldu. Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor ve Konyaspor maçının kıran kırana geçmesi bekleniyor. Zira Alanya'da Konyalı nüfusunun fazla olması ve Konya Alanya mesafesinin yakın olmasından dolayı oldukça fazla sayıda Konyaspor'lu taraftarın stad
Süper Lig'de son lig maçında kendi evinde Kayserispor'u 3-0 yenen  takımımız Aytemiz Alanyaspor ile yine kendi evinde ligin en güçlü ekiplerinden olan Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor karşı karşıya geliyor. Alanya'da oynananacak olan mücadelede iki ekibinde mutlak puana ihtiyacı var. Atiker Konyaspor, kazanarak ilk dört yarışından kopmamayı, Alanyaspor ise puan alarak düşme korkusunu yaşamamayı istiyor.

Aytemiz Alanyaspor'da İsmail Aissati ve Deniz Vural sakatlığı nedeniyle Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Atiker Konyaspor'da savunmada Ali Turan sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Atiker Konyaspor, 12 maçta topladığı 17 puanla 6. sırada yer alıyor. Takımımız Aytemiz Alanyaspor ise 12 maçta 14 puan toplayarak 11. sırada bulunuyor. 

Mücadele Alanya Oba Stadı'nda bugün saat 13.30'da  başlayacak.