Eski Kaymakam Tanrıseven’e Alanya’dan forma jesti

Eski Kaymakam Tanrıseven’e Alanya’dan forma jesti
Alanya'nın eski Kaymakamı Tanrıseven’e Alanyaspor’dan forma jesti..

Giresun’a maça giden Alanyaspor yöneticileri, Alanya eski Kaymakamı olan Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’e Alanyaspor forması hediye etti. Giresunspor ve Alanyaspor arasında oynanan maçtan önce Tanrıseven ve Alanyaspor yöneticileri bir araya geldi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tanrıseven’in Alanya Kaymakamı olduğu dönemde takıma hep destek verdiğini belirterekAlanyaspor forması hediye etti. Hasan Tanrıseven de Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu ve yönetime teşekkür etti.

Alanya’nın eski Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “2016 yılında Alanya Kaymakamı iken Alanyaspor ile Giresun’a ligin son maçına gelmiştik. Alanyaspor kazansa doğrudan Süper Lig’e çıkacak, Giresunspor kazansa Play-Off’a kalacaktı. Maç beraber bitti. İki takımda da moraller bozuktu. Uçakta Alanya’ya dönerken sporculara bir konuşma yapmış, ‘Moralleri bozmayın. 3 maç sonra Süper Lig’deyiz’ demiştim. Tüm kent kenetlendi ve Alanyaspor Süper Lig’e çıktı. Geçen sene de Giresunspor idmanına giderek sporculara bu durumu anlatmış, ‘9 maç sonra Süper Lig’deyiz’ demiştim. Giresunspor da Süper Lig’e çıktı. Bugün 6 yıl aradan sonra Alanyaspor’u Giresun’da misafir ediyoruz. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve kulüp yöneticileri ile maçtan önce Giresun Kalesi’nde bir araya geldik, keyifli bir sohbet yaptık. Benim için forma hazırlayan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Akdeniz’in incisi Alanya ile Karadeniz’in çiçeği burnunda ekibi Giresunspor arasında oynanacak maçın dostça güzel bir maç olmasını diliyorum” dedi.