Erol Bulut yükselişte

Erol Bulut yükselişte
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 7 yılda Türkiye’nin en önemli teknik adamları arasında yerini aldı.

Haber: MEHMET AL

FENERBAHÇE'NİN gündeminden düşmeyen Aytemiz Alanyaspor'un başarılı Teknik Direktörü Erol Bulut'un başarı grafiği giderek yükseliyor. Fenerbahçe'de 1995- 96 sezonunda şampiyonluk yaşayan ve Avrupa'da 5 takımda kendisini ispatlayan Bulut'un teknik alandaki yükselişi 2012 yılında 37 yaşındayken Yunanistan'ın OFI Crete takımında futbolu bırakması ile başladı.

KISA SÜREDE BAŞARDI
Bulut 2012 yılında Kartalspor, Yeni Malatya, Elazığ, ve MP. Başakşehir'de yardımcı antrenör olarak görev yaptı ve 2017'de Malatyaspor'da ilk kez teknik direktör olarak çalışmaya başladı. Tecrübeli Teknik Direktör Erol Bulut, Yeni Malatyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra 10 Haziran 2019 tarihinde Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından resmi sözleşme imzalanarak takımın başına getirildi.

EN FLAŞ TAKIM OLDU
Aytemiz Alanyaspor'da göreve başlayan Erol Bulut, 2019-2020 sezonun en flaş takımı oldu. Turuncu yeşilliler Bulut yönetiminde Süper Ligin ilk beş haftasında liderlik koltuğunda yer aldı. Bulut, eski takımı Fenerbahçeyi 3-1 mağlup ederken karşılaşmayı tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşma sonrası tribünü terk emişti.

LİGDE 6'NCI SIRADA
Koronovis nedeniyle Süper lig 26'ncı hafta sonunda tüm spor karşılaşmaları durdurulmasının ardından maçların 12 Haziran'da başlayacağının açkılanması ile Aytemiz Alanyaspor Erol Bulut yönetiminde günde çift antrenmanla hazırlıklarını devam ettiriyor. Ligin açılış tarihinde her hangi bir aksama olmaması halinde 12 Haziran'da deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, 43 puanla 6 'ncı sırada yer alıyor. Bu maçta Bulut, eski takımıyla puan mücadelesi verecek.