Erkekler Set Vermediler

Erkekler Set Vermediler
Alanya Belediyespor Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi 7. hafta mücadelesinde TVF Spor Lisesi'ni Atatürk Spor Salonu'nda konuk etti.
Alanya Belediyespor Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi 7. hafta mücadelesinde TVF Spor Lisesi'ni Atatürk Spor Salonu'nda konuk etti. İç sahada daha önce oynadığı üç maçıda kazanan Alanya Belediyespor, TVF maçına da mutlak galibiyet hedefiyle çıktı.
Kırmızı-beyazlılar, uzun süre başa baş devam eden karşılaşmanın 1. setini 25-21, ikinci seti 25-19 ve ve 3. seti de 25-17'lik skorla kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bu skor Alanya Belediyespor'un bu sezon set vermeden galip geldiği ilk mücadele olurken, puanını 10.4'e yükseltti. Belediyespor antrenörü Serdar Esen, maç sonu yaptığı açıklamada: "Beklediğimiz bir galibiyetti. İç sahada glaibiyet serimizi dörde çıkardık. Play-off iddiamız devam ediyor. Kalan maçlarda da iyi sonuçlar alarak play-off'a gitmek istiyoruz" diye konuştu. Taraftarların da desteği ile galip geldiklerini söyleyen Alanya Belediyespor Antrenörü Serdar Esen, "Kendi sahamızda oynadığımız 4. maçımızı da kazandık ancak hiç deplasman galibiyeti alamadık. Bunun da bir çaresine bakacağız. Tüm oyuncularımı bu güzel galibiyetten dolayı kutlarım" dedi.
Kırmızı, beyazlı takım, bu galibiyetle evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Puanını 10.734'e yükselten Alanya Belediyespor, ligin 8. haftasında deplasmanda lider Düzcespor'la karşılaşacak.