Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Seydişehir - Alanya Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Seydişehir - Alanya Etabı Başladı
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Seydişehir - Alanya etabı başladıTürkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı'nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan 52'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 4'üncü etabı olan Seydişehir-Alanya turu başladı.

52"nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu"nun 3"üncü etabı olan  Aksaray -  Konya turu dün yapılmıştı. Bugün de turun  Seydişehir -  Alanya etabı başladı. Turun startını  Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı  Emin Müftüoğlu,  Seydişehir Kaymakamı Regaip  Ahmet Özyiğit ve  Seydişehir Belediye Başkanı  Mehmet Tutal verdi. Toplam 16 takım, 109 sporcunun katıldığı ve 187 kilometre mesafe kat edilecek yarışma,  Seydişehir"den başlayıp,  Alanya"da son bulacak.

Federasyon Başkanı  Emin Müftüoğlu, "Seydişehir"e ilk defa geldik. Bisiklet tarihinde bir ilk. İnşallah bu son olmaz. Buradan da çok memnun kaldık. Bu kadar seyirci, bu kadar atmosfer, bu kadar ilgi bisiklet adına çok güzel. Burada bisiklet sporunun gelişeceği ne inanıyorum. Ben herkes adına teşekkür ediyorum" dedi.