Bulut'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Bulut'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
Adı Fenerbahçe ile anılan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut konusu kafaları iyice karıştırdı. Başkan Çavuşoğlu’nun yol verdiği Bulut’un “Önceliğim Alanya” demesine rağmen adım adım sarı lacivertli ekibe doğru yöneldiği ortaya çıktı.

Haber: MEHMET AL
Süper Lig'deki Antalya temsilcilerinden Aytemiz Alanyaspor'a bu sezon altın yılını yaşatan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını aralatan Teknik Direktör Erol Bulut, kafaları karıştırmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun "Teklif alırsa yolunu açarız" açıklamasından sonra Bulut'un "Teklif almadım, önceliğim Alanyaspor" demesine rağmen Fenerbahçe ile el sıkışmak üzere olduğu ileri sürüldü. Bulut'un en büyük hayali olduğunu söylediği Fenerbahçe teknik direktörlüğüne doğru adım adım ilerlemesi yaptığı çelişkili açıklamalara da yansıyor.

ANLAŞMA YAKIN GİBİ GÖRÜNÜYOR
2015-17 yılları arasında Başakşehir'de yardımcı antrenörlük yapan Erol Bulut'un o dönmede takımda Emre Belözoğlu ile çalışmış olması Fenerbahçe'ye gidişinde önemli rol alacağı belirtiliyor. Sarı lacivertli ekipte sportif direktörlük yapması planlanan Emre'nin düşüncelerinin Bulut ile aynı olması işi kolaylaştırıyor. Fenerbahçe Başkan Ali Koç'un da bir süre önce genç teknik adamı işaret ederek, "Alanyaspor'un iyi ve başarılı bir teknik direktörü var. Eski futbolcumuz" ifadelerini kullanması anlaşmanın yakın olduğunu gösteriyor.

YARDIMCILARI BİLE ŞIMDIDEN BELLİ
Yaşanan bu gelişmeler ışığında Erol Bulut'un, "Elbette hedefim ve hayalim büyük bir takım çalıştırmak. Buna da hazırım" açıklaması ve Fenerbahçe taraftarı olduğunu saklamaması sezon sonunda imzaların atılacağının kanıtı oldu. Bulut'un Fenerbahçe'nin başına glemesi halinde Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'da birlikte çalıştığı isimlerle yola devam edeceği ifade ediliyor. 2003-2007 arası Fenerbahçe ile 3 şampiyonluk kazanan Mehmet Yozgatlı ve Volkan Demirel'in Bulut'la çalışmasına kesin gözüyle bakılıyor.