Bugün günlerden Alanyaspor

Bugün günlerden Alanyaspor
Zirve yarışından kopmak istemeyen Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 13. hafta mücadelesinde başkent ekibi Ankaragücü'nü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda misafir ediyor. Hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşma Saat 17.30'da başlayacak.

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Ankaragücü'nü konuk ediyor. Dört haftalık galibiyet hasretine Ankaragücü maçıyla son vermek isteyen Alanyaspor'da bu maçtan mutlak galibiyet bekleniyor. Turuncu-yeşilli taraftarında tam destek vermesi beklenen mücadele Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün saat 17.30'da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi İzmir bölgesinden Alper Ulusoy. Yardımcı hakemler, Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz. Dördüncü hakem Emre Kargın. VAR hakemi Emre Malok. AVAR hakemi Esat Sancaktar.

Bu zorlu mücadelede Alanyaspor'da cezalı olan Junior Fernandes ile Ceyhun Gülselam ve sakatlıkları bulunan Juanfran, Lokman Gör ile Tayfur Bingöl forma giyemeyecek. Önceki gün idmanda sakatlık geçiren ve ağrıları bulunan golcü oyuncu Papiss Cisse'nin forma giymesi ise şüpheli. Teknik direktör Erol Bulut'un Cisse'nin yerine Faslı golcü Yacine Bammou'ya görev vermesi bekleniyor. Öte yandan konuk ekip Ankaragücü'nde ise orta sahasının önemli ismi Ricardo Faty ile İlhan Parlak kart cezalısı. Sakatlıktan yeni kurtulan Ante Kulusic ile Aydın Karabulut'un durumu ise şüpheli.