Beşiktaş'ta operasyon

Beşiktaş'ta operasyon
Beşiktaş'ta yönetim, Fenerbahçe'ye karşı alınan 2-0'lık yenilginin ardından sağ bek mevkiine takviye yapmak için harekete geçti. Hedefte Sivassporlu Cicinho var.
 Süper Lig'de 8. haftanın en önemli maçı dün akşam oynandı ve Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağrıladığı Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek zirveyi rakibine devretti. Dev maçta Siyah-Beyazlılar'ın en fazla aksayan mevkii sağ bekti. Serdar Kurtuluş'un sakatlanmasının ardından teknik direktör Slaven Bilic'in bu bölgede görev verdiği Necip Uysal, önce Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında, ardından da Fenerbahçe'ye karşı yaptığı hatalarla takımının yediği gollerde pay sahibi oldu. Süleyman Seba Sezonu'nda mutlak şampiyonluk hedefleyen Kara Kartal, savunmanın sağına gerekli takviyeyi yapacak.

Bilic isyan etti

Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren Beşiktaş'ın, ligdeki son 2 karşılaşmada asıl mevkii sağ bek olmayan Necip Uysal'ın görev yapmasının ardından, genç oyuncudan gelen bireysel hatalarla gelen goller yüzünden puan kaybı yaşaması, Slaven Bilic'i de isyan ettirdi. Hırvat hoca, sezon başında yapılan planlamada yönetimden sağ bek transferi istemişti ve bunun üzerine Norveç'in Molde takımında forma giyen Martin Linnes için düğmeye basılmıştı. Ancak Başkan Fikret Orman, oyuncunun kulübünün istediği bonservis bedeli ücretini fazla bulduğu için yola Serdar Kurtuluş'la devam kararı almıştı.

Yönetim görüşmelere başlıyor
Siyah-Beyazlılar'da yönetim, devre arasında artık bu soruna çare bulmak için harekete geçti. Sivasspor'da oldukça iyi bir performans ortaya koyan ve beğeni toplayan Cicinho, Kartal'ın hedefindeki ilk isim. Geçmişte Real Madrid'de de forma giyen tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için Sivas'ın kapısını çalacak olan yönetim, görüşmelerden istediği sonucu alamaması hâlinde alternatiflere yönelecek.

Mustafa Denizli ve Tümer Metin'den reçete

Derbi maçın ardından yayıncı kuruluşta yorumlarda bulunan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ile eski futbolcu Tümer Metin de, Beşiktaş'taki sağ bek problemine dikkat çekti. Fenerbahçe'nin sol kanattan oldukça rahat atak geliştirdiğini ve ilk golün de bölgedeki eksiklik nedeniyle geldiğini ifade eden Mustafa Denizli ve Tümer Metin, Kartal'a Sivassporlu Cicinho'nun, Trabzonsporlu Bosingwa'nın ya da Bursasporlu Şener Özbayraktar'ın çare olabileceğini söylediler.