Belediyespor Sınırları Aştı

Belediyespor Sınırları Aştı
Alanya Belediyespor, yumruk, diz ve tekmelerin kullanıldığı sert ve otantik bir dövüş sanatı olan Muaythai sporunda da zirve yaptı. Aydın Söke’de yapılan Türkiye Şampiyonası’na katılan Alanya Belediyespor Muaythai Takımı değişik kategorilerde ilçeye 4 madalya ile döndü.
Müsabakalarda milli sporcu Arife Gamze Temel Yıldız Bayanlarda 60 kg’da Türkiye 2’cisi oldu. Başarılı sporcu Temel, Balkan ve Tayland Çocuk Olimpiyatları’na katılma hakkı elde etti.
Minik Erkeklerde Milli sporcumuz Harun Siner 32 kg Türkiye 3’üncüsü olarak Tayland Çocuk Olimpiyatları’na katılacak. +91 kg’da Milli Sporcu Mahmut Gökalp Büyüklerde 3’üncü olurken Avrupa Şampiyonası’na katılarak ülkemizi temsil edecek.
Aynı müsabakada Eda Özer ise 57 kg’da Alt Genç Bayanlarda Türkiye 3’cülüğü elde etti.
Sultanbet />
BAŞKAN ERKEN’İ ZİYARET ETTİLER
Aldıkları derecelerle Alanya’nın gururu olan milli sporcularımız ve Muaythai Takımı Antrenörü Esin Aslan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken’i ziyaret ettiler. Erken, takımın aldığı derecelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyespor Kulübü sporcularımızın yurt dışında yapılacak şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek olmaları çok gurur verici. Milli sporcularımızın yurt dışında da ülkemizi ve Alanyamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza bundan sonra katılacakları müsabakalarda başarılar dilerim.” dedi.

Muaythai Takımı geçtiğimiz günlerde 9 sporcu ile katıldıkları Manavgat’ta yapılan müsabakalarda ise 2 ikincilik, 7 birincilikle ilçeye döndüler.