Belediyespor Lig’in ilk deplasmanında

Belediyespor Lig’in ilk deplasmanında
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig’inde Akdeniz bölgesini temsil eden Alanya Belediyespor, Lig’in ikinci haftası yine grubun iddialı takımlarından TFL Altekma ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk maçında şampiyonluk iddası bulunan Eser Spor’u 3-2 mağlup ederek Lig’e iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz, bu hafta ki zor deplasmanın hazırlıklarını tamamladı. Arkas Spor Kulübü’nün pilot takımı olan Altekma Spor geçen sezon Play- Off oynamıştı.
Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen, İzmir’e zor bir maça gideceklerini söyleyerek, “Rakibimiz şampiyonluk iddiası ile sahaya çıkan bir takım. Ancak biz de bu hafta ki karşılaşmaya son derece iyi hazırlandık. Geçen hafta Eser Spor karşılaşmasında ki disiplinli oyuna bu hafta da devam edeceğiz. İnşallah güzel bir maç olacak. Alanya’yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 
Alanya Belediyespor ile Altekma Spor maçını spor severler yarın Saat 15.00’de Türkiye Voleybol Federasyonu’nun  adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

TVF Spor Lisesi 0-3 Anadolu Üniv.
Alanya Bld. 3-2 Eserspor
Tofaşspor 3-1 Ziraat Bankası
Düzce Bld. 3-0 TFL Altekma
Bornova And. Lis. 3-1 Eğirdir Elma
Konya BŞB 3-2 Seydişehir Bld. Sanayispor