Başkanlardan Ses Yok..

Başkanlardan Ses Yok..
Alanyaspor'lu taraftarlar Cumartesi günü (yarın) Ankara'da oynanacak Osmanlıspor - Alanyaspor maçına gitmek için otobüs bekliyor.
Yaklaşık 400 taraftar bundan iki hafta kadar önce Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem murat Yücel'den Ankara'ya gitmek için 10 otobüs istedi. Belediyelerden henüz olumlu bir yanıt gelmedi. Bunun üzerine taraftarlar istedikleri otobüs sayısını 6 otobüse düşürdü. Taraftarlar 3 otobüs Antalya Büyşükşehir belediyesinden, 3 otobüs Alanya Belediyesinden kaldırmasını istiyorlar.

BU AKŞAM GİDECEKLERDİ..
Bu gece Ankara'ya gidecek olan  taraftarlar bugün otobüs sorununun çözümlenmesini bekliyorlar.
Konu ile alakalaı taraftarlar şunları söyledi; " Biz diğer takım taraftarları gibi 15 günde 10 otobüsle deplasman yapan taraftarlar değiliz. Yılda 4-5 defa deplasman talebimiz oluyor. Oda sınırlı sayıda. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesinden bu desteği bekliyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney'den, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den gün içinde destek ve haber bekliyoruz. Bizler sadece Alanyaspor taraftarı değil aynı zamanda Alanya'da yaşayan vatandaşlarız."