Başkan Erken; İyi Oynadık, Kazandık Dedi

Başkan Erken; İyi Oynadık, Kazandık Dedi
Antalya Süper Amatör Küme Play-Off Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Alanya Belediyesi Kestelspor hafta sonu kendi evinde ağırladığı namağlup Gazipaşaspor’u 1-0 yenerek puanını 9’a çıkardı.

Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Gazipaşaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengöz, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi. Son derece çekişmeli ve derbi havası içinde geçen maçın golünü 43. dakikada Kestelspor oyuncusu Ömer attı.

Play-Off grubunda çıktığı hiçbir maçı kaybetmeyip liderliği elinden bırakmayan Gazipaşaspor 90 dakika sonunda maçın kaybeden tarafı oldu.

Liderbahis

/>
“İYİ OYNADIK, KAZANDIK”

Maç sonrası bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Mehmet Erken; iyi oynadıklarını ve kazandıklarını belirtti. Kulüp Başkanı Erken, “Rakibimiz güçlüydü. Bugüne kadar kaybettiği hiç maçı yoktu. Ancak biz de çok iyi oynadık. Çok iyi başladığımız karşılaşmadan 3 puan aldık. Bu maça çok iyi hazırlandık. Sahadan galip ayrılacağımıza olan inancım tamdı. Başta Teknik Direktörümüz Mehmet Akdülger’e, futbolcularımıza ve bizi desteklemek için tribünleri dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.