Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı bugün

Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı bugün
Aytemiz Alanyaspor, bugün sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Turuncu yeşilli temsilci maçtan puan ya da puanlar alarak, evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 16. haftasında temsilci Aytemiz Alanyaspor, bugün saat 16.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda son şampiyon Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesinden Mete Kalkavan yönetecek. İki takım Süper Lig'de daha önce 8 kez karşı karşıya gelirken, bu maçların 4'ünü Başakşehir, 1'ini de Alanyaspor kazandı. 3 maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Alanyaspor'un evinde oynanan 4 maçta iki takım birer kez galip gelirken, 2 maçta da eşitlik bozulmadı.

ALANYASPOR'DA 3 EKSİK VAR
Aytemiz Alanyaspor'da Medipol Başakşehir maçı öncesinde 3 eksik oyuncu bulunuyor. Kaleci Ufuk'un sakatlığı devam ediyor. Sakatlığı atlatan Ceyhun ise takımla birlikte çalışmalara başladı ancak bugün kadroda yer alması beklenmiyor. Geçen hafta oynanan Gaziantep maçında sakatlanarak oyundan çıkan Babacar da bu maçta takım ile birlikte olmayacak. Alanyaspor'un iki oyuncusu da kart sınırında yer alıyor. Stoper Tzavellas ve sol kanat oyuncusu Davidson'un 3'er sarı kartı bulunuyor.

ŞİMŞEK KAZANMAK İÇİN ÇIKACAK
Son 6 hafta oynadığı maçlarda sadece Beşiktaş'ı mağlup eden Alanyaspor, yeniden çıkışa geçerek tekrar liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Son 6 haftada 4 puan toplayabilen turuncu yeşilliler, 27 puanla 3. basamakta yer alıyor. Rakibi Medipol Başakşehir ise 16 puanla 16. sırada. Evinde bu sezon hiç kaybetmeyen Alanyaspor bu seriyi sürdürmek ve rakibinden puan ya da puanlar almak istiyor