Antalyaspor taraftarı, Çavuşoğlu’nu kızdırdı

Antalyaspor taraftarı, Çavuşoğlu’nu kızdırdı
Antalyaspor taraftarı ayıplarına devam ediyor. Son olarak dün akşam oynanan maçta Bakan Çavuşoğlu statdayken kötü tezahürat devam etti.

Dün akşam oynanan Antalyaspor Ankaragücü mücadelesini Antalya’da stadyuma giderek izleyen Bakan Çavuşoğlu hiç hoş olmayan bir olayla karşılaştı. Antalyaspor taraftarının oynanan mücadelenin 30. ile 45. dakikaları arasında “Alanya sen bizim köyümüzsün” tezahüratı Alanya halkını kızdırdı. Antalyaspor taraftarının bu tezahüratı sırasında, yoğun gündemine rağmen Antalyaspor'a destek olmak için mücadeleye gelip staddan izleyen Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu kötü tezahürata nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Öte yandan Antalyaspor taraftarının hem Alanyalılar'a hemde Bakan Çavuşoğlu'na ayıp ettiğini dile getiren Alanyalı vatandaşlar sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla tezahüratı yapan Antalyaspor taraftarlarına tepki gösterdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN KARDEŞI HASAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN TOKAT GİBİ CEVAP
Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımla kardeşi olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte çekilmiş olan bir fotoğrafını koyarak; “Evet köylüyüz ve Yörügüz. Köylüyü hakir gören hiç bir şey olmayanlara inat öylede kalacağız” notunu paylaştı. Başkan Çavuşoğlu'nun bu paylaşımına ise binlerce beğeni gelirken çok sayıda Alanyalı vatandaş yaptığı yorumlarla Başkan Çavuşoğlu'na destek verdi, Antalyaspor taraftarlarının yaptığı ayıbı eleştirdi.