Alanyaspor son dakikada çeyrek finalde

Alanyaspor son dakikada çeyrek finalde
Ziraat Türkiye Kupası'nda temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 3-1'in rövanşında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 3-2 yenilmesine rağmen avantajını koruyarak çeyrek finale yükseldi.

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. İlk maçı 3-1 kazanan Alanyaspor, deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen avantajını koruyarak çeyrek finale yükselen taraf oldu. Tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselme sevinci yaşayan temsilcimiz, taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı.

Mücadelede ilk gol 27. dakikada penaltıdan Aytaç Kara'dan geldi. İlhan Depe 39. dakikada farkı ikiye çıkararak Kasımpaşa'yı avantajlı skora taşıdı. İlk yarı bu skorla bitmek üzereyken son dakikada Alanyaspor penaltı kazandı. 45+2'de Bakasetas farkı bire indirdi ve avantaj Alanyaspor'a geçti. İkinci yarıda son dakikalar büyük heyecana sahne oldu. Maçı uzatmalara götürmek için yüklenen Kasımpaşa, 87'de Aytaç Kara skoru 3-1'e getirdi. 90+5'te ise Alanyaspor turu getiren golü buldu. Sol kanatta topla buluşan Djalma Campos, kötü bir orta açtı ancak kaleye yönelen top ağlarla buluştu. Bu golle Alanyaspor skoru 3-2'ye getirdi ve turu geçen ekip oldu.