Alanyaspor Maçına Skandal Hakem

Alanyaspor Maçına Skandal Hakem
Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u ağırlayacak. 4 Aralık Pazartesi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 20.00 da başlayacak olan mücadele nefesleri kesecek. Alanya bu kritik maça hazırlanırken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK)'nun yapmış olduğu atama büyük tepki topladı..

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u ağırlayacak. 4 Aralık Pazartesi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 20.00 da başlayacak olan mücadele nefesleri kesecek. Alanya bu kritik maça hazırlanırken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK)'nun yapmış olduğu atama büyük tepki topladı. 

MAÇIN HAKEMİ KAYSERİ PINARBAŞI DOĞUMLU

MHK tarafından kritik maça Bülent Yıldırım atandı. Bülent Yıldırım ismi ilk başlarda Alanyaspor taraftarı tarafından kabul görsede Yıldırım'ın doğum yeri tartışmaları alevlendirdi. 1972 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde doğan Ankara bölgesi hakeminin doğduğu şehrin takımının maçına atanması Alanyaspor taraftarından tepki topladı. 

Daha önce İstanbul bölgesi hakemlerinin İstanbul ekipleri ile oynanan maçlara atanmasına tepki gösteren taraftarların benzer durumun bu maç için de yaşanması sonrası isyan ettiler. MHK'nın atamalarını beğenmeyen Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar, bir çok hakem olmasına rağmen bu atamanın mantığını kavrayamadıklarını söylediler. 

Kayseri doğumlu Bülent Yıldırım'ın daha önce Kayserispor'un çok az maçını yönettiği gözleniyor. Uzun yıllardır hakem olan Bülent Yıldırım, Süper Lig'de çok az süre alan Aytemiz Alanyaspor'un bile 5 maçını yönetmişken, Kayserispor'un sadece 4 maçında görev almış. Kayserispor bu maçlarda 1 galibiyet 3 yenilgi almış. Yenilgilerin ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve bir başka Kayseri ekibi olan Kayseri Erciyes'e karşı olması ise bunun bir kıstas olmadığını gözler önüne seriyor. 

HAKEM YILDIRIM'IN YÖNETTİĞİ KAYSERİSPOR MAÇLARI

Gençlerbirliği 2 - 3 Kayserispor
Fenerbahçe 4 - 0 Kayserispor
Kayserispor 0 - 4 Kayseri Erciyesspor
Kayserispor 1 - 2 Beşiktaş

HAKEM YILDIRIM'IN YÖNETTİĞİ ALANYASPOR MAÇLARI

Aytemiz Alanyaspor 4 - 2 Adana Demirspor
Kardemir Karabükspor 1 - 1 Aytemiz Alanyaspor
Atiker Konyaspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor
Aytemiz Alanyaspor 0 - 5 Medipol Başakşehir
Mobellaspor 3 - 0 Aytemiz Alanyaspor