Alanyaspor, Göztepe Maçını Kazandı, Bakan Çavuşoğlu Soyunma Odasına İndi

Alanyaspor, Göztepe Maçını Kazandı, Bakan Çavuşoğlu Soyunma Odasına İndi
Alanyaspor'un Göztepe'yi mağlup ettiği karşılaşma sonrası Dışişleri Bakanı, Antalya Valisi ve Belediye Başkanı, ev sahibi ekibin soyunma odasında sevinç yaşadı.

PTT 1. Lig"de Multigroup  Alanyaspor, Göztepe"yi 2-1 yenerken karşılaşma sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Antalya Valisi  Muammer Türker ve  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı  Menderes Türel ile birlikte Multigroup  Alanyaspor"un soyunma odasına girdi. Bakan Çavuşoğlu, galibiyet sevincini yaşayan futbolculara  Menderes Türel"in isteği üzerine "üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Kulüp Başkanı ağabeyi  Hasan Çavuşoğlu"ndan bu maçın galibiyet primini 2"ye katlamasını istedi. Kulüp Başkanı  Hasan Çavuşoğlu"nun onaylaması üzerine futbolcular "büyük başkan" diye tezahürat yaptı. Bakan Çavuşoğlu soyunma odasından çıkarken, "Giresun"da da birlikteyiz" dedi.

"GÜÇ OLDU AMA KAZANDIK"

Multigroup  Alanyaspor Teknik Direktörü  Hüseyin Kalpar, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, Göztepe karşısında zor da olsa kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Şu ana kadar hedefledikleri puan ortalamasını tutturduklarını belirten Kalpar, "Son maçımızdı ve kendi sahamızda mutlak 3 puana ihtiyacımız vardı. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten de zor geçti. Son saniyede attığımız golle 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Göztepe de gerçekten iyi bir mücadele etti. Onları da kutluyorum. Göztepe"ye yakışacak bir şekilde mücadele ettiler. Güç oldu ama kazandık. Bu 3 puan  Alanya taraftarına ve halkına armağan olsun" dedi.

"ÇOK HEYECAN VERİCİ OYUN OYNADIK"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu"nun kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını kaydeden Kalpar, Multigroup  Alanyaspor"un başına geçtiği gün takımın 6 puanı olduğunu, şu an ise 60 puana ulaştığını vurguladı. Kalpar, şöyle dedi:

"Dolayısıyla her maçı 2 puan üzerinden hesaplamıştık ve onu da tutturduk. Ne olursa olsun bu kadar iyi puan alan bir takım ve oyuncularımı cani gönülden kutluyorum. Bize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum. Çünkü çok büyük emek sarf ettiler. Taraftarlarımız da her zaman yanımızda oldu. Bize destek verdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Ne şartlarda olursa olsun, ne şekilde olursa olsun  Alanyaspor çok heyecan verici bir oyun oynadı. Zor da olsa kazandık."