Alanyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Alanyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
Süper Lig'de sezonun flaş ekiplerinden olan Aytemiz Alanyaspor, yarın sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'de 42 puanla 5. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor, son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla liderliğe kadar yükselen Galatasaray'ı 26. hafta maçında konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren turuncu yeşilli ekip, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Çağdaş Atan gözetiminde çalıştı. Turuncu yeşillilerin, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından Galatasaray maçının taktik provasını gerçekleştirdikleri belirtildi. Galatasaray ile oynanacak olan vitrin maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Aytemiz Alanyaspor, rakibini bir sezon içinde ikinci lig maçında da mağlup ederek zirve inadını sürdürmek istiyor.

"YAPTIK, YİNE YAPACAĞIZ"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-2'lik skorla kupa dışına ittiği, ligin ilk yarısında da deplasmanda oynanan maçta 2-1'le geçtiği Galatasaray'ı yine mağlup etmenin planlarını yapıyor. Öğrencilerini Galatasaray maçına hazırlayan genç teknik adamın, dünkü idmanda mini bir toplantı yaparak, "Sahaya çıkıp her zamanki oyunumuzu oynayacağız ve yine kazanan biz olacağız" diyerek futbolcuları motive ettiği öğrenildi. Aytemiz Alanyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve yarın akşam 19.00'daki maç saatini beklemeye başlayacak.