Alanyaspor final için avantaj peşinde

Alanyaspor final için avantaj peşinde
Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fraport Tav Antalyaspor'a konuk oluyor. Ligde düşüşe geçen turuncu-yeşilliler, kupada 1'nci maçtan iyi bir skorla ayrılıp rövanş için avantajı ele geçirmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında aynı ilin iki takımı karşılaşıyor. Tarihinde ilk kez kupa yarı final maçına çıkacak olan Alanyapor, Antalyaspor ile oynayacağı ilk maçtan avantajlı bir skor ile dönmeyi hedefliyor. Ligde son haftalarda düşüşe geçen turuncu-yeşilli takımda zorlu kupa mücadelesi öncesi üç eksik var. Sakatlıktan yeni kurtulan ancak henüz maç oynamaya hazır olmayan Juanfran, Lokman gör ve önceki sakatlığı yeniden nükseden Djalma Campos kupa maçı kadrosunda yer almayacak.

Antalya Stadı'nda bugün saat 20.30'da başlayacak mücadelede düdük İzmir bölgesi üst klasman hakemi Alper Ulusoy'da olacak. Ulusoy'un yardımcılığını Cevdet Kömnürcüoğlu ile İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi Bahattin Şimşek. VAR hakemi Ali Palabıyık. AVAR hakemi Serkan Olguncan.