Alanyaspor'da parola 3 puan!

Alanyaspor'da parola 3 puan!
Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenen, Trabzonspor ile de berabere kalarak geçit vermeyen Aytemiz Alanyaspor, bu akşam deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Aytemiz Alanyaspor, hafta içi mesaisinde bu akşam en yakın rakiplerinden Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Son haftalarda deplasmanda istediği sonuçları alamayan temsilcimiz, bu sezon evinde kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Ligde daha önce 8 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde üstün taraf 4 galibiyetle Fenerbahçe olurken, Alanyaspor rakibini 2 kez mağlup edebildi. İki maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda rakibinden puan almayı başaran Alanyaspor, ilk maçta rakibini evinde 3-1 mağlup etmiş, deplasmanda oynanan ikinci maçta ise 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Üç büyükler içinde en çok puan aldığı takım olan Fenerbahçe'den bugüne dek oynadığı maçlarda 8 puan alan Alanyaspor, rakibine en son 2018-2019 sezonunda mağlup oldu. Alanyaspor bugüne kadar Fenerbahçe ile oynadığı 8 karşılaşmada 9 gol kaydederken, kalesinde 15 gol gördü.

ALANYASPOR TAM KADRO
Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe deplasmanına tek eksikle gitti. Dün akşam hava yoluyla İstanbul'a giderek kampa giren turuncu yeşilli ekipte sakatlıkları geçen Ceyhun Gülselam ve Khouma Babacar hafta içi takımla birlikte idmanlara çıktı. Alanyaspor'da sadece ameliyat sonrası iyileşme süreci devam eden kaleci Ufuk Ceylan'ın kadroda olması beklenmiyor. Cezalı oyuncusu bulunmayan Alanyaspor'un, sarı kart sınırında ise 4 oyuncusu var. Davidson, Tzavellas ve geçen hafta Başakşehir maçında birer sarı kart gören Siopis ve Moubandje kart sınırındaki futbolcular. Bu oyuncular Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde Alanyaspor'un 18'inci haftada evinde oynayacağı Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecekler.