Alanyaspor'da Karşıyaka Maçı Biletleri Satışta

Alanyaspor'da Karşıyaka Maçı Biletleri Satışta
Multigroup Alanyaspor'un cumartesi günü saat 18.30'da Oba Stadı'nda oynayacağı Karşıyaka maçının biletleri satışa çıktı.
Cumartesi günü sahasında  Karşıyaka'yı ağırlayacak Multigroup  Alanyaspor'da karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Turuncu-beyazlılar tarafından açıklanan bilet fiyatları kale arkası 5 TL olarak belirlendi. Daha önce seyirciye kapalı tutulan ancak bu haftadan itibaren seyirciye açılacak olan kuzey protokol tribünü 10 TL, VIP3 50 TL ve VIP2 70 TL olarak satışa çıktı. Passolig kart basım işlemi maç günü saat 14.00'e kadar devam edecek. Vizeleme işlemleri ve bilet satışı ise maç saatine kadar kulüpte devam edecek. Maç günü Oba Stadı'nda da kart vizeleme ve maç bileti satışı yapılacak.  Alanyaspor yönetim kurulundan yapılan çağrıda ise taraftarlar maça davet edildi. Yapılan açıklamada, "Süper Lig yarışında büyük önem taşıyan  Karşıyaka maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz.  Alanya'yı ve Multigroup  Alanyaspor'u seven herkes bayrağı ve formasıyla maça gelip takımımızı desteklesin" sözlerine yer verildi.

ÜNİVERSİTEDE PASSOLİG STANDI AÇILDI

Alanya'daki üniversiteli öğrencilerin talebi ve kulübün girişimleriyle Alaaddin Keykubat Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksek Okulu'nda Passolig standı kuruldu. Öğrenciler 2 gün boyunca Passolig kartı çıkartabileceği gibi kart vizesi ve bilet yükleme işlemlerini bu stantta yaptırabilecek.

TARAFTARA DUYURU

Alanyaspor'un, cumartesi günü sahasında oynayacağı  Karşıyaka maçını izlemek isteyen taraftarlar için Oba Stadı'na halk otobüsü seferleri düzenlenecek. Maç günü saat 15.30'dan itibaren Hal Kavşağı'ndan (Çıtırım Pastanesi önü) kalkacak otobüsler, 25 metrelik yol, Devlet Hastanesi Kavşağı, Çevreyolu ve Metro Kavşağı güzergahından Oba Stadı'na gidecek. Otobüsler maç sonunda da aynı güzergahtan dönüş yapacak.