Alanyaspor'da Hedef Mutlak Galibiyet

Alanyaspor'da Hedef Mutlak Galibiyet
Alanyaspor bugün kendi sahasında Göztepe'yi konuk ediyor. Peki Alanyaspor - Göztepe maçı saat kaçta başlıyor? Cevabı haberimizde..

Süper Lig'deki temsilcimiz Alanyaspor ligin 12. haftasında bugün Göztepe'yi misafir edecek. Alanyaspor'da beklenti ve hedef ise mutlak galibiyet. Bugünkü kadrosunda eksikler oyuncuları bulunan Alanyaspor, taraftarının vereceği destekle kazanmak istiyor.

Alanyaspor, Süper Lig'in 12.haftasında Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün saat 16.30'da Göztepe'yi konuk ediyor. Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Alanyasporlu futbolcular, kendi sahasındaki maçtan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Zorlu mücadelede Alanyaspor'da çok önemli eksikler var. Sakatlığı bulunan Juanfran, Lokman Gör ve Tayfur Bingöl ile kart cezası bulunan Junior Fernandes ile Fabrice N'Sakala Göztepe maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Erol Bulut'un, Fernandes'in yerine Yacine Bammou'yu, N’Sakala'nı yerine de Kaan Kanak'a forma vermesi bekleniyor.

Yeni Teknik direktörü İlhan Palut ile çıkışa geçen ve iki maçta bir galibiyet ve bir de beraberlik alan Göztepe, Alanya'ya iddialı geldi. Göztepe taraftarı kendilerine ayrılan tribününün tamamını doldurdu. Deplasman tribün biletleri tükendi. Göztepe’de Andre Poko ve Hüseyin Bulut sakatlık, Alpaslan Öztürk ise kart cezası nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Bu sezon tek deplasman galibiyetini 10. haftada Trabzonspor'dan alan Göztepe 13 puanla ligin 13. basamağında yer alıyor. Göztepe bu sezon golleri, daha çok uzaktan atılan şutlarla buldu.

Bahçeşehir Okulları Stadyumunda yarın oynanacak maçta, İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Volkan Bayarslan düdük çalacak. Volkan Bayarslan'ın yardımcıları Bahtiyar Birinci ile Yusuf Bozdoğan. Dördüncü hakem Şeref Taştan. VAR hakemi Ali Palabıyık, AVAR hakemi ise Mert Güzenge.