Alanyaspor, bugün Başakşehir'i ağırlıyor

Alanyaspor, bugün Başakşehir'i ağırlıyor
Süper Lig'deki lider temsilcimiz Alanyaspor, bugün kendi sahasında Medipol Başakşehirspor’u konuk edecek. Liderliği yakından ilgilendiren bu zorlu mücadeleyi ise Mete Kalkavan yönetecek. Maç bugün saat 17.30'da oynanacak...

Bugün Süper Lig dev bir mücadeleye sahne olacak. Temsilcimiz lider AlanyasporMedipol Başakşehirspor ile Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karışlaşacak. Süper Ligde 5 maçtır sahasında kaybetmeden oynayan ve bu mücadelelerde 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan temsilcimiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon iki maçta da 1-1 berabere kaldığı rakibine bu kez şans vermek istemiyor. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde çok iyi bir performans gösteren temsilcimiz Alanyaspor, şu anda 18 puanla zirvede yer alıyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak ve iyi bir ivme yakalayan takımımız, Başakşehir'i yenmesi durumunda Süper Lig’de 10. haftayı da lider olarak tamamlayacak. Bugün oynanacak olan kritik mücadele öncesinde Alanyaspor'da Lokman Gör ve Juanfran Moreno dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 

SARI KART TEHLİKESİ 
Alanyaspor'da Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde sarı kart uyarısı yapıldı. Alanyaspor’da CeyhunCisseWelinton ve Bakesetas sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu dört oyuncu Başakşehir karşısında kart görmeleri halinde, ligin 11. haftasında deplasmanda oynanacak olan zorlu Trabzonspor maçında oynayamayacaklar. Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut da önceki gün futbolcuları ile bir toplantı yaparak, gereksiz sarı kart görmemeleri konusunda uyarıda bulundu.