Alanyaspor Bu Maçtan Umutlu

Alanyaspor Bu Maçtan Umutlu
Alanya nefesini tuttu bu maçın sonucunu bekliyor. Ankara'da bu akşam saat 19:00'da başlayacak olan Osmanlıspor Alanyaspor mücadelesinden taraftarlar ve yönetim oldukça umutlu. Osmanlıspor Alanyaspor mücadelesi Lig Tv'den canlı olarak izlenebilecek..
A Milli Takımın maçları nedeni ile ara verilen Süper Lig heyecanı bugün Osmanlıspor Alanyaspor mücadelesi ile yeniden başlıyor. Son 5 maçtır galibiyet alamayan Alanyaspor en son Gaziantepspor maçında bu hasrete son vermiş ve hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Tekrar bu zaferi yaşamak isteyen takımımız Alanyaspor, Osmanlıspor mücadelesine moralli çıkacak. Ankara'daki ev sahibi takım Osmanlıspor ise UEFA Avrupa Ligi'nde grup lideri olmasına rağmen Süper ligde son 6 maçtır puan kazanamıyor. Kendi evinde mutlak galibiyet isteyen Osmanlıspor ekibine ise özel önlem aldığı öğrenilen takımımız Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, futbolcularına mutlak galibiyetin tiyosunu verdi. Dün sabah havayolu ile Ankara'ya gelen ve kamp yapacakları otele yerleşen Alanyasporlu futbolcular, otele ait futbol sahasında son bir ter idmanı yaparak bu akşamki maç saatini beklemeye başladı. Takımımızda sakatlıkları bulunan Erhan Kartal, Deniz Vural ve Carlos Garcia maç kadrosunda yer alamıyor. Osmanlıspor'da ise Engin Bekdemir ve Koray Altınay, sakatlıklarından dolayı oynayamıyor.

"ALANYASPOR YENECEK GÜÇTE"
Ankara'da Osmanlıspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar maçdan umutlu konuştu. Son haftalarda oynadıkları güzel futbolun meyvelerini bundan sonra toplayacaklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, Osmanlıspor takımını yenecek güce sahip bir takım olduklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Son oynanan Gaziantespor maçında gördük ki, isteyince maçı bile çevirebiliyoruz. Takım olarak istediğimizi sahaya yansıtınca, bu skora da yansıyor. Ümit ediyorum ki oyuncularım bugün oynanacak maçta ellerinden geleni yapacaklar ve üst üste ikinci galibiyetimizi alacağız. Ciddi ve iyi bir ekiple karşılaşacağız. İyi olanın kazanacağı bir mücadele olacak. Seyir zevki yüksek olan ve sonunda kazananın biz olduğumuz bir mücadele olmasını temenni ediyorum. İnşallah galibiyetle Alanya'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.