Alanyaspor - Başakşehir Mücadelesi

Alanyaspor - Başakşehir Mücadelesi
Alanyaspor'un bugün Oba Stadında oynayacağı maç öncesinde nefesler tutuldu. Alanyaspor bugün saat 16:00'da tam 14 maçtır Süper Lig'de yenilgisi olmayan Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Karşılaşmayı ise FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar maç öncesinde yaptığı açıklamada "Süper Lig'de yenilmezlik serisi olan takımları yenerek ezberleri bozacağız" dedi.
Alanyaspor Süper Lig'de şu an 7 puanla 8. sırada yer alıyor. Takımımız Alanyaspor, bugün kendi sahasındaki ikinci Süper Lig mücadelesine çıkacak. Rakibi ise 13 puanla 3 büyükleri geride bırakan ve sezona en iyi başlayan Başakşehir..

5. hafta sonunda liderliği bırakmayan Medipol Başakşehir'i ağırlayacak olan takımımız Alanyaspor'da tek hedef 3 puan. Rakibinin 14 maçlık yenilmezlik serisine son vermek isteyen takımımız Aytemiz Alanyaspor, sahasındaki 11 maçlık yenilmezlik serisini de 12 maça çıkarmak istiyor. Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yenilmezlik serisi bulunan takımları yenerek ezber bozacağız" dedi.

‘OBA STADI DOLSUN’
Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Gömeç, bugün oynanacak olan mücadeleye tüm sporseverleri davet etti. Aytemiz Alanyaspor'un sahasında oynadığı maçlarda taraftarın itici bir güç olduğuna dikkat çeken Gömeç, "Tarihimizde ilk kez çıktığımız Süper Lig'de taraftarlarımız önündeki sahamızda 2. maçımızı oynayacağız. İlk maçımızda Süper Lig devi Trabzonspor'u yendik. O maçta taraftarlarımız müthiş bir destek verdiler. Başakşehir maçında da tribünlerimizi doldurarak 90 dakika boyunca takımımıza destek verelim ve rakibimizin yenilmezlik serisine son verelim" diyerek futbolseverleri maça davet etti.