Alanyaspor 4 eksikle uçtu

Alanyaspor 4 eksikle uçtu
Aytemiz Alanyaspor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda bugün saat 18:30 Medipol Başakşehirspor ile puan mücadelesi verecek. Karşılaşmayı orta hakem Ali Şansalan yönetecek.

Haber: MEHMET AL
Süper ligin 27'nci haftasında Aytemiz Alanyaspor bugün saat 18:30'da deplasmanda Medipol Başakşehirspor ile yapacağı karşılaşmaya sakatlıkları devam eden Siopis, Musa, Kaan ve Campos'tan yoksun kadroyla sahaya çıkacak.

ALANYASPOR'UN MUHTEMEL İLK ONBİRİ
Aytemiz Alanyaspor'un bu gün Medipol Başakşehir karşısına muhtemel kadrosu: Marafona, Onur, Caulker, Tzavellas, N'sakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, ve Cisse 11'ile mücadele etmesi bekleniyor. Medipol Başakşehir 26'ncı haftada 53 puan toplarken, Aytemiz Alanyaspor ise 26 'ncı haftada 6'ncı sırada 43 puan topladı.

CİSSE 16 GOL ATTI
Alanyaspor'un ligde üst sıralarda yer almasında büyük pay sahibi olan Cisse, rakip fileleri 16 kez havalandırdı. Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Muriqi ile Antalyaspor'un Makedon futbolcusu Jahovic'in ise krallık yarışında 13'er golü bulunuyor. Beşiktaş'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz 20 maçta 11 gol atarken, Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao da oynadığı 14 müsabakada 9 kez gol sevinci yaşadı.